Pentru a putea face comparație între produsele preferate de tine, am extins posibilitățile de testare în magazin. Oferim o stație de ascultare excelentă pentru compararea diferitelor monitoare de studio, astfel încât să poți alege corect. De asemenea, este posibil să verifici controlerele MIDI preferate cu diferite DAW-uri.

În plus, este posibil să testezi un număr mare de căști pentru DJ, Studio și HIFI în magazinul nostru. Și nu rata selecția noastră mare de echipamente de studio și mai ales sintetizatoare care abia așteaptă să fie explorate. Suntem bucuroși să îți răspundem la orice întrebare și să îți oferim sfaturi valoroase.

De asemenea, oferim un serviciu la domiciliu cu unități demo. Acest lucru vine la îndemână atunci când dorești să verifici un anumit echipament în studioul tău. Oferim acest serviciu special, clienților noștri pentru a ne asigura că muzicienii primesc cu adevărat ceea ce au nevoie.

Următoarele condiții trebuie îndeplinite pentru a beneficia de serviciile noastre de testare la domiciliu:

Dispozitivul pe care dorești să-l testezi acasă este fie o unitate demo a producătorilor, care poate fi solicitată de noi, fie este o unitate demo a magazinul nostru. Dispozitivul ar trebui să aibă valoare mare / preț. Predăm unitatea pentru testare timp de o săptămână. Pentru plata depozitului, vă recomandăm un card de credit, deoarece acesta poate fi debitat și rambursat fără costuri sau cheltuieli pentru tine ca și client.
Dorești să te întâlnești cu unul dintre specialiștii noștri și să efectuați teste împreună? Este  posibil oricând! Doar să îți faci o programare la echipa noastră și să ne anunți data dorită.