Despre Noi

Timp de 20 de ani, Friendly House a fost partenerul ideal în domeniul echipamentelor electronice pentru muzică și “know how”.

Ca specialist unic în Viena / Austria, ne concentrăm atenția asupra echipamentelor pentru DJ, a electronicii de studio, a tehnologiei scenelor și a iluminatului profesional. În 2011 am deschis un al doilea magazin în Budapesta / Ungaria.
De aceea, muzicienii contemporani se pot baza în totalitate pe noi și să profite de experiența noastră.
Nu numai că găzduim magazine stradale în Viena și Budapesta, dar și în țări precum Germania, Polonia, Cehia, Slovacia, Elveția, Slovenia, Croația și România, prin intermediul site-urilor Web și a unui suport din țara respectivă.

Experimentează lumea fascinantă Friendly House. Intrați în contact cu personalul nostru competent din magazinele noastre aflate în Viena și Budapesta. Rețineți, consultanța noastră își propune mereu obiectivitatea - nu vrem doar să vindem un obiect obișnuit. Stocul nostru gravitează în jurul brandurilor de calitate care inspiră muzicienii și face pe plac clienților. Menținerea  clienților este cel mai important obiectiv al companiei noastre. Vrem să facem cât mai mulți clienți fericiți și mulțumiți..

 

Adresa noastră:
Paulay Ede u. 22-24.

1061 Budapesta

tel: +3614130111
fax: +3614130113
email: office@friendlyhouse.ro

Orar:
Luni - Vineri: 12:00 - 19:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis  


Bancomat: DA!